Kulturdagane 2018 -

Kulturdagane 2018 -

Spjelkavik kyrkje inviterer til kulturdager!

Skaff deg billetter til årets høydepunkt

Søndag 4 november

Kl 11:00 Allehelgenmesse, Spjelkavik kyrkjekor, messingblåsere, liturg Bjarte Hove, orgel: Rose Iren Stave, Dirigent: Ola Eie

Kl 18:00: Voxing med Hilde Marie Munroe Kjersem "Salmer 2018" Ålesund strykekvartett, Håvard Sveås, tangenger. Snorre Bjerk, perkusjon. Bill.: 250,-

Tysdag 6 november kl 19:00

Temakveld: Mona Levin "Mors histore - en familiesaga" med Urban Tunélls Klezmerband

Mona Levin kom hausten 2015 med boka «Mors historie – en familiesaga». Føredraget hennar byggjer på denne boka, som skildrar mora sin familiebakgrunn i Litauen før dei kom til Noreg rundt 1880, tida fram til den andre verdskrigen og den skjebnen som ramma dei under krigen.
Urban Tunélls Klezmertrio spelar musikk frå den jødiske klezmer-tradisjonen Bill: 200,- (stud.: 100,-)

Torsdag 8. november kl 17:30

Toralv Maurstad og Rune Alver "Tordis + Alfred = Toralv"

I fjor hadde Kulturdagane besøk av Lise Fjeldstad, og i år kjem ein annan bauta i norsk teaterliv, nemleg Toralv Maurstad. Han har med seg Rune Alver (klaver) og fortel i denne kritikarroste framsyninga om korleis det var å vekse opp i ein teater-familie.
Bill.: 250,-
I samarbeid med seniorsentra og «Den kulturelle spaserstokken»

Fredag 9. november kl 19:00

KONSERT: Kristin Asbjørnsen "Traces of You"
Olav Torget (keybords) – Sunto Susso (perkusjon)

Kristin Asbjørnsen Kristin Asbjørnsens lar element frå afrikansk verdsmusikk, spiritual og jazz flyte inn i musikken. Stemma hennar har eit uvanleg breitt klangspektrum som gjer det mogleg å framføre vokal musikk med særleg stor dynamikk, kontrast og kraft.

Søndag 11. november kl. 18:00

Avskjedskonsert for kantor Ola Eide

Vi feirar kantor Ola Eide, som går av etter meir enn 30 år som aktiv og produktiv kantor i Spjelkavik.
«Messe i G-dur» (Schubert)
«Sommerens Maria» (Kverndokk/Skeie)
Fantasi og fuge i g-moll (Bach)
Kora i Spjelkavik kyrkje